Horloges

Topkwaliteit voor iedereen
We hebben ongetwijfeld het gepaste kwaliteitshorloge voor jou in onze collectie.

Kwalitatief hoogstaande uurwerken

Van trendy fashionhorloges tot elegante uurwerken voor vrouwen of robuustere horloges voor heren, bij Huybrechts Juweliers bieden we het allemaal aan. We hebben een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges voor elk budget en elke stijl. 

Horloges in alle maten, materialen en kleuren

De keuze is aan jou: ga je voor een Zwitsers horloge, een meer sportief uurwerk en dat ene fashionhorloge dat perfect bij je outfit past? Het kan allemaal. We geven je graag wat meer uitleg bij de verschillende collecties en helpen je het perfecte horloge kiezen dat volledig aan jouw wensen en behoeften beantwoordt.

Van Zwitserse topkwaliteit tot trendy horloges

Wie kiest voor een Zwitsers uurwerk, kiest bewust voor nauwkeurigheid, precisie en vakmanschap. Met horlogemerken zoals Bell & Ross, Rado en Ebel geniet je dan ook gegarandeerd van een horloge van topkwaliteit. Hou je meer van een sportieve of tijdloze look of ben je modebewust en wil je uitpakken met een stijlvol horloge van een bekend fashionmerk? Ook dan hebben we ongetwijfeld het gepaste kwaliteitshorloge voor jou in onze collectie.

Meer dan 60 jaar de referentie voor juwelen van topkwaliteit

Al meer dan 60 jaar bieden we bij Huybrechts Juweliers een zorgvuldig samengesteld aanbod van kwaliteitsjuwelen en -horloges aan. Met passie voor het vak, oog voor kwaliteit en de nodige expertise begeleiden we dagelijks onze klanten in hun zoektocht naar het perfecte juweel of horloge voor henzelf of een geliefde.