Toonzaal

Juweel of horloge kopen? Geniet van professioneel advies op maat

In onze ruime etalage krijg je al meteen een goede indruk van ons gevarieerd aanbod kwaliteitsjuwelen en -horloges. Zie je een juweel of horloge dat je graag eens wil passen of twijfel je nog tussen verschillende modellen, kleuren of vormen? Kom dan gerust even binnen in onze toonzaal.

Het volledige team van Huybrechts Juweliers geeft je met veel plezier professioneel advies op maat. Samen gaan we op zoek naar het juweelof de horloge die perfect bij jou past of de ideale verrassing is voor één van jouw geliefden. In onze verschillende zithoekjes kan je in alle rust en privacy je keuze maken.

Onze toonzaal is geopend van dinsdag t.e.m. zaterdag van 9.30 u. tot 12.30 u. en van 13.30 u. tot 18 u. Breng ons een bezoek wanneer het voor jou het best past en neem samen met ons de tijd om een juweel of horloge uit te kiezen waar je jarenlang plezier aan zal beleven. We geven bij elk juweel een certificaat. Koop je een juweel of horloge voor iemand anders? Dan krijg je ook meteen een ruilbon mee om het cadeau eventueel om te ruilen.

Adres 

Huybrechts Juweliers
Markt 39
2440 Geel