Huybrechts Juweliers

Huybrechts Juweliers

Al meer dan 60 jaar bieden we bij Huybrechts Juweliers een zorgvuldig samengesteld aanbod van kwaliteitsjuwelen en -horloges aan. Met passie voor het vak, oog voor kwaliteit en de nodige expertise begeleiden we dagelijks onze klanten in hun zoektocht naar het perfecte juweel of horloge voor henzelf of een geliefde.

Zaakvoerder Franz, zijn echtgenote Myriam en het verkoopteam ontvangen alle klanten met veel plezier op de Markt in Geel. Hierbij dragen we klantvriendelijkheid en een persoonlijke service hoog in het vaandel. We luisteren dan ook graag naar de wensen van onze klanten en bieden persoonlijk aankoopadvies op maat.

Ook na de aankoop van een horloge of juweel kunnen klanten altijd terecht bij Huybrechts Juweliers. In ons volledig uitgerust atelier ontfermt onze horlogemaker Stijn zich met de grootste zorg over het onderhoud of de herstelling van horloges en krijgen ook alle juwelen een grondige check-up. Zo kunnen onze klanten jarenlang genieten van een perfect onderhouden horloge of juweel.

Wil je graag meer weten over ons, ons uitgebreide aanbod juwelen en horloges of onze hersteldienst? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze toonzaal.