Juwelen

Een duurzame herinnering
Onze medewerkers zijn de ideale partner in jouw zoektocht naar dat ene droomjuweel.

Ruime keuze kwaliteitsjuwelen

Of je nu op zoek bent naar een opvallend, tijdloos of modern juweel, bij Huybrechts Juweliers hebben we voor ieder wat wils. Zowel voor dames als voor heren hebben we in ons uitgebreid assortiment een ruime keuze aan kwaliteitsjuwelen. Van ringen en armbanden tot hangers, kettingen oorbellen, voor een kleine of groter budget, bij ons vind je ongetwijfeld het juiste juweel.

Gevarieerde juwelencollectie

We kiezen al onze juwelen met oog voor detail uit en stellen een zo gevarieerd mogelijke juwelencollectie samen. Zo zijn onze klanten zeker dat ze voor elke gelegenheid en elke persoonlijkheid een gepast juweel vinden. Of het nu gaat over een feestelijke gebeurtenis zoals een verjaardag of jubileum, een originele uitdrukking van je liefde voor een ander of een cadeautje voor jezelf, bij Huybrechts Juweliers zit je altijd goed.

Droomjuweel

Net als bij horloges, geven we ook voor het kiezen van juwelen professioneel advies op maat. Ga je voor een juweel in geel of wit goud, kies je voor zilver of ben je op zoek naar een uniek juweel dat er meteen uitspringt? Onze medewerkers kennen onze juwelencollectie van binnen en van buiten en zijn dus jouw ideale partner in jouw zoektocht naar dat ene droomjuweel.

Oorbellen in je oren in 3-2-1

Wil je oorbellen maar heb je nog geen gaatjes in je oren? Geen probleem. Kies de oorbellen uit die bij jouw passen en wij prikken de nodige gaatjes in je oren. Dit doen we ook bij kinderen.