Tirisi Jewelry

Tirisi Jewelry

Tirisi Jewelry, geboren op de catwalk en gedragen in de stad. Met een geweldig oog voor detail is dit jonge merk ontworpen en ontwikkeld door een Nederlands echtpaar. Natascha en Julian wonen in het centrum van het spannende en bruisende Amsterdam, in het hart van Europa. Dit knappe fashion forward duo geniet van de vrijheid van het moderne Amsterdam in combinatie met de oude stad.

"We worden voortdurend geïnspireerd door onze prachtige stad en onze inspiratie voor veel van onze iconische en werkelijk fantastische ontwerpen is geboren op straat."

Natascha en Julian stralen charisma uit en maken deel uit van de rode lopers. Maar er is weinig tijd voor feestjes omdat de modekoorts nooit stopt en de tijd de grootste vijand van de mode is. Dus niet te veel feestjes voor de twee, het liefst werkend in hun Amsterdamse designstudio om de volgende mooie sieraden van morgen te bedenken. Het merk Tirisi Jewelry is nog maar 6 jaar oud, maar in de korte geschiedenis heeft het merk internationale bekendheid gekregen en is wereldwijd verkrijgbaar. Tirisi is te vinden bij 's werelds vele top juweliershuizen die concurreren met alle populaire topmerken die vandaag de dag op de meest gewilde lijst staan.