Herstelling en onderhoud

Huybrechts Juweliers heeft een uitstekende dienst na verkoop. Zo kan je jarenlang zorgeloos genieten van jouw mooie juwelen en uurwerken.

Herstelling en onderhoud van juwelen en horloges

Wie een juweel of horloge koopt bij Huybrechts Juweliers is zeker van jarenlang plezier. Niet alleen om dat we met ons aanbod juwelen en horloges onze klanten de hoogste kwaliteit bieden, maar ook omdat we een uitstekende dienst-na-verkoop hebben. Of het nu gaat over een standaardonderhoud, een kleine herstelling of een grotere aanpassing, je juwelen en horloges zijn in goede handen bij de specialisten van Huybrechts Juweliers.

Jouw horloge hersteld door onze eigen horlogemaker

Wanneer je een horloge koopt, wil je daar uiteraard zo lang mogelijk zorgeloos van kunnen genieten. Om je uurwerk in topvorm te houden, raden we een regelmatig onderhoud aan. Breng je horloge om de twee jaar even binnen en onze horlogemaker Stijn geeft het met veel plezier een vipbehandeling. Hij vervangt de batterij, maakt je horloge nauwkeurig schoon, test de waterdichtheid en vervangt eventuele dichtingen.

Uiteraard kan je ook voor kleinere herstellingen zoals het vervangen van de batterij, de band of het slot gewoon even binnenspringen. Indien mogelijk word je meteen geholpen. Grotere herstellingen zoals het vervangen van het glas of het binnenwerk en het afregelen of reviseren van een mechanisch uurwerk nemen iets meer tijd in beslag.

Juwelen aanpassen of herstellen

Niet alleen horloges maar ook je kostbare juwelen hebben regelmatig een check-up nodig. De specialisten van Huybrechts Juweliers nemen je juwelen met plezier onder de loep en voeren eventuele herstellingen of aanpassingen met de grootste zorg uit. Een kras op je ring, een extra steentje in je nieuwe juweel, een oorbel die niet meer goed aansluit, … breng je juwelen binnen en vertrouw op de expertise van onze vakmensen om ze met oog voor detail te herstellen of aan te passen.

Meer weten?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze toonzaal.

Contacteer ons

Meer dan 60 jaar de referentie voor juwelen van topkwaliteit

Al meer dan 60 jaar bieden we bij Huybrechts Juweliers een zorgvuldig samengesteld aanbod van kwaliteitsjuwelen en -horloges aan. Met passie voor het vak, oog voor kwaliteit en de nodige expertise begeleiden we dagelijks onze klanten in hun zoektocht naar het perfecte juweel of horloge voor henzelf of een geliefde.