Klokken

Wij begeleiden je graag in de zoektocht naar de perfecte klok.

Klokken

De bijzondere klokken van CLOCKTWO®

Bij Juwelier Huybrechts kan je niet enkel terecht voor knappe juwelen en horloges. Wij bieden ook de knappe design klokken van QLOCKTWO® aan. Breng een ode aan de tijd en kies voor deze tijdloze, moderne klokken.

Een hommage aan de tijd

QLOCKTWO brengt op bijzondere wijze een hommage aan de tijd. De typografische aanduiding verbindt het moment met het geschreven woord en creëert het statement ‘HET IS HALF ACHT’. Een matrix van 110 ogenschijnlijk willekeurig gerangschikte letters vormt hiervoor de basis. Door lichtvlakken worden met de afzonderlijke letters woorden gevormd die per vijf minuten de tijd aangeven. Vier lichtpuntjes in de hoeken zorgen voor de exacte minutenaanduiding.

Voor welke versie kies jij?

Bekroond met ruim twintig internationale designawards en onderscheidingen is QLOCKTWO® er in vele kleuren en materialen, van gekleurd acrylglas tot edel bladgoud. QLOCKTWO® wordt sinds 2009 individueel op bestelling handmatig vervaardigd in het atelier in het Duitse Schwäbisch Gmünd. De klok is wereldwijd in ongeveer 70 landen verkrijgbaar: niet alleen in het Nederlands, maar ook in meer dan 20 andere talen waaronder Chinees, Arabisch – en zelfs in de streektaal van zijn ‘Heimat’: Zwabisch. Kom dus gerust eens langs in onze winkel. Dan bekijken we samen de mogelijkheden om jouw klok samen te stellen.

Ontdek meer klokken in onze winkel

Het is... tijd voor een prachtige klok in huis!

Al meer dan 60 jaar bieden we bij Huybrechts Juweliers een zorgvuldig samengesteld aanbod van kwaliteitsjuwelen en -horloges aan. Met passie voor het vak, oog voor kwaliteit en de nodige expertise begeleiden we dagelijks onze klanten in hun zoektocht naar het perfecte juweel of horloge voor henzelf of een geliefde. Nu breiden we ons assortiment uit met deze kwalitatieve designklokken. Wij gidsen je bij het maken van de juiste keuze.