Assortiment

Ons assortiment

In ons veelzijdig aanbod kan je een keuze maken uit verschillende modellen per prijsklasse. Zo ben je zeker dat je met het perfecte polshorloge naar buiten stapt. Dankzij onze horlogemaker in huis is jouw horloge ook na jouw aankoop bij ons in goede handen.

Trouwringen & verlovingsringen

Met liefde geselecteerd

Geen betere manier om jullie liefde te bezegelen dan met de perfecte verlovingsring of trouwring. Dit symbool van de eeuwige liefde zal jullie nog dichter bij elkaar brengen. Je draagt het voor de rest van je leven dus het is belangrijk dat je de juiste keuze maakt.

Bij Huybrechts Juweliers maken we je graag wegwijs in onze ruime collectie verlovingsringen en trouwringen en helpen we jullie bij het kiezen van een tijdloze herinnering aan jullie mooiste dag.

bekijk collectie

Horloges

Topkwaliteit voor iedereen

Bij Huybrechts Juweliers vind je een breed assortiment kwaliteitshorloges. Van trendy uurwerken of sportieve horloges voor mannen, vrouwen en kinderen tot horloges van topmerken zoals Bell & Ross, Rado en Ebel. Er is voor elk wat wils.

Ons ervaren team neemt graag de tijd om je de verschillende collecties te tonen en helpt je met veel plezier het perfecte horloge kiezen dat volledig aan jouw wensen en behoeften beantwoordt.

bekijk collectie

Juwelen

Een duurzame herinnering

We stellen onze juwelencollectie samen met oog voor detail en passie voor het vak. Bij Huybrechts Juweliers kan je dan ook terecht voor een gevarieerd en uitgebreid aanbod juwelen. We hebben een juweel voor elke gelegenheid en elk budget.

Of je nu op zoek bent naar een opvallend, tijdloos of modern juweel, met een kwaliteitsjuweel uit onze ruime collectie creëer je altijd een duurzame herinnering.

bekijk collectie

Klokken

Breng een hommage aan de tijd en draag niet enkel een knap uurwerk maar hang ook een toffe klok aan je muur. Daarom kan je bij Juwelier Huybrechts niet alleen terecht voor knappe juwelen en horloges, we bieden ook de knappe design klokken van QLOCKTWO® aan. Deze tijdloze, moderne klokken vind je in verschillende kleuren en modellen terug in onze winkel.

bekijk collectie