Trouwringen & verlovingsringen

Met liefde geselecteerd
We maken je graag wegwijs in onze ruime collectie verlovingsringen en trouwringen.

Trouwringen & verlovingsringen

Jullie liefde bezegelen met de perfecte verlovingsring of trouwring? Daar helpen we je bij Huybrechts Juweliers met veel plezier mee. Je zal dit symbool van de eeuwige liefde de rest van je leven dragen dus het is belangrijk dat je de juiste keuze maakt. We maken je graag wegwijs in onze ruime collectie verlovingsringen en trouwringen en helpen jullie bij het kiezen van een tijdloze herinnering aan jullie mooiste dag.

Verlovingsringen

Je wil je geliefde graag ten huwelijk vragen met een mooie verlovingsring, maar twijfelt of je wel de juiste keuze maakt? Vertrouw dan op het professioneel advies van Huybrechts Juweliers. We maken graag de tijd om je wensen en budget voor een mooie verlovingsring te bespreken en stellen daarna verschillende verlovingsringen voor. We helpen je de perfecte ring selecteren en zorgen ervoor dat jij helemaal klaar bent voor de grote vraag zodra je onze toonzaal verlaat.

Trouwringen

Jullie zijn verliefd en verloofd? Dan is de volgende stap het kiezen van de perfecte trouwringen. Bij Juwelier Huybrechts hebben we hier meer dan 60 jaar ervaring mee. Die ruime ervaring in combinatie met ons uitgebreid assortiment garandeert jullie de nodige expertise en een professionele begeleiding bij het uitkiezen van jullie trouwringen.

Met verschillende merken en stijlen hebben we voor elk wat wils. Ga je voor een tijdloze trouwring of een eerder modern design? De keuze is volledige aan jou. Of houd je misschien van verandering? Dan is de Mémoire-collectie de ideale oplossing. Deze trouwringen kan je gemakkelijk aanpassen doorheen de jaren, denk bijvoorbeeld aan een extra steentje bij de geboorte van jullie kinderen, of zelfs inruilen tegen een ander exemplaar.

Onze merken